Κάνε κλικ για να δεις το χάρτη

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αγίας Άννης 44 Άγιος Ιωάννης Ρέντης ΑΤΤΙΚΗΣ 18233

Τηλέφωνο

Η εταιρεία Eurosystem (Αφοί Μαργαρώνη Ο.Ε.) δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Σκοπός της είναι η διευκόλυνση και η σωστή καθοδήγηση των πελατών της μέσω της παροχής λύσεων σε απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγής, από τον σχεδιασμό μέχρι και την τελική εφαρμογή.

Με την πολυετή της πείρα στον κλάδο των κατασκευών η Eurosystem έχει κατορθώσει να συμμετάσχει επιτυχώς σε πλήθος έργων. Η επιτυχία της οφείλεται στις συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό (CNC μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας, κέντρα κοπής cnc laser και cnc στράντζα, κ.ά.) και τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της. Οι μακρόχρονες συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου, που την κρατούν σταθερά στην πρώτη γραμμή της αγοράς, την καθιστούν μια σύγχρονη κατασκευαστική και παρέχουν κίνητρο για διαρκή εξέλιξη.

Επιδιώκουμε, έτσι, τον συνεχή εκσυγχρονισμό της εταιρείας σε εξοπλισμό, τεχνογνωσία και υπηρεσίες με στόχο την παραγωγή πιστοποιημένων συστημάτων αλουμινίου και την παροχή υπηρεσιών. Παρά την απαιτητική εποχή που διανύουμε, δεσμευόμαστε να παραμείνουμε κοντά σας ως έμπιστος και ποιοτικός συνεργάτης με όραμα, συνέπεια και αφοσίωση.

  • Κουφώματα Αλουμινίου

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed