Κάνε κλικ για να δεις το χάρτη

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ελ. Βενιζέλου 64, Καλλιθέα 176 76

Τηλέφωνο

Εάν ψάχνεις την κλασσική,  αυθεντική,  παραδοσιακή  μπουγάτσα «όπως Θεσσαλονίκη» αλλά και την πιο χορταστική κιμαδόπιτα, τυρόπιτα, ζαμπονοτυρόπιτα… και πάει μακριά ο κατάλογος…. εν ολίγοις ότι έχει να κάνει με ζυμαράκια κάθε λογής δεν έχεις παρά να επισκεφθείς.  – εάν δεν το έχεις κάνει ήδη- το filo filo!!

Την ώρα που βρίσκεσαι στο μαγαζί (Ελ. Βενιζέλου 64 στην Καλλιθέα)και δεν μπορείς να διαλέξεις –γιατί τα θέλεις ΟΛΑ- έχεις και εικόνα το Μάστορα  στο εργαστήρι που μέσα από το τζάμι κάνει τα μαγικά του, ανοίγει συνεχώς   φύλλο επί τόπου,  προσθέτει και τα υλικά που μερικά από αυτά παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό -και έτσι πρέπει-, με καλοδιαλεγμένες υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες  από μικροπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα,  ψήνει αλλά μέσα σε μερικά λεπτά όλα σχεδόν τα προϊόντα έχουν εξαφανιστεί και πάει για την επόμενη φουρνιά.

Μέχρι το τέλος της ημέρας  δεν μένει τίποτα, γι’ αυτό κα  όλα είναι πάντα φρέσκα,  με το προσωπικό να είναι μονίμως  ευγενικό και εξυπηρετικό όπως και ο ιδιοκτήτης κύριος Περικλής ο οποίος  σε υποδέχεται πάντα χαμογελαστός  κάνοντάς σε να θέλεις να ξαναπάς και να απολαύσεις τις υπέροχες λιχουδιές στο «χέρι» ή να κάτσεις  στα τραπεζάκια έξω χαρίζοντας ένα μικρό διάλειμμα στον εαυτό σου, στο καλύτερο μπουγατσάδικο της Αθήνας!

Όσο για τις τιμές… οι καλύτερες της αγοράς!!! και με διαφορά!!!….

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
George 9 Ιανουαρίου, 2020 21:40
Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες

Ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα