Κάνε κλικ για να δεις το χάρτη

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Αθηνών hospetal είναι ένα νέο,υπερσύγχρονο κτηνιατρικό νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας, αφιερωμένο στην υγεία και ευζωΐα των μικρών ζώων συντροφιάς και των εξωτικών ειδών, που συνδυάζει υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών σε ένα άνετο και φιλικό προς τα κατοικίδια περιβάλλον.

Με την 25ετή εμπειρία επιτυχούς κλινικής διαχείρισης άνω των 50.000 περιστατικών του γενικού διευθυντή κτηνιάτρου Δημήτρη Γαρμπή, η συντονισμένη δράση των άρτια κατηρτισμένων κτηνιάτρων και του νοσηλευτικού προσωπικού διασφαλίζει την επίτευξη δύο στόχων :

– Την παροχή κτηνιατρικής κλινικής περίθαλψης υψηλού επιπέδου με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών διάγνωσης και θεραπευτικής αντιμετώπισης τόσο σε παθολογικά όσο και σε χειρουργικά περιστατικά.

– Τη δημιουργία και εφαρμογή προγραμμάτων πρόληψης ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δικού σας, μοναδικού, ζώου συντροφιάς.

Τα Χρήσιμα Χαρακτηριστικά & οι Υπηρεσίες μας

24 ώρες

24 ώρες

Free Wifi

Πιστωτικές Κάρτες

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Sara Lane 25 Ιουνίου, 2015 15:09
Price
Location
Staff
Services
Product

Curabitur eleifend ut magna nec cursus. Aliquam odio orci, dictum id justo ut, porttitor dictum neque. Ut volutpat nunc dolor, eget maximus dui gravida sed.