Κάνε κλικ για να δεις το χάρτη

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ελαιών 36 Κηφισιά 145 64

Τηλέφωνο

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΑΡΙΩΝ

Η  εταιρεία ΙΚΤΙΣ Α.Ε. ασχολείται με την διάθεση νωπών αλιευμάτων, τροφοδοτώντας καθημερινά όλη την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο εξωτερικό.

Ξεκίνησε το έτος 2001 ανοίγοντας το πρώτο υποκατάστημα στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης, προμηθεύοντας  με φρέσκα ψάρια αρχικά την αγορά της Βορείου Ελλάδος.

Ακολούθησε σύντομα το δεύτερο υποκατάστημα στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.  Έτσι έδωσε την ευκαιρία στην ευρύτερη αγορά να γνωρίσει την εξαιρετική ποιότητα και φρεσκάδα των ψαριών που εκμεταλλεύεται.

Έκτοτε και πάντα με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες όλης της αγοράς στην οποία απευθύνεται.

Πρώτο μέλημα της εταιρείας από την αρχή λειτουργίας της, αποτελεί η κορυφαία ποιότητα και φρεσκάδα των ψαριών που διαθέτει. Αυτός ο λόγος οδήγησε σε βασική συνεργασία με Μονάδα Ιχθυοκαλλιέργειας που ακολουθεί τα πρότυπα.

Σε επίπεδο ποιότητας, που ορίζει η ΙΚΤΙΣ για λογαριασμό των πελατών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξαλίευση γίνεται σε καθημερινή βάση, όπως βέβαια και η τροφοδοσία των υποκαταστημάτων και λοιπών πελατών.

Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι η διάκριση της ΙΚΤΙΣ ανάμεσα στην πληθώρα εμπόρων φρέσκου ψαριού. Όλοι οι πελάτες της αναγνωρίζουν την σταθερή ποιότητα. Στον τομέα του φρέσκου ψαριού που προσφέρει και την ανταμείβουν με το μόνιμο και αυξανόμενο ενδιαφέρον τους.

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΑΡΙΩΝ

Η ποιότητα των αλιευμάτων σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα έκαναν την ΙΚΤΙΣ σταθερή αξία στο χώρο. Όπως και το ευρύτερο κοινό να ψάχνει σιγά σιγά τα ωφέλη και τα χρήσιμα στοιχεία που προσφέρει το ψάρι στον οργανισμό.

Αντικαθιστώντας το με άλλα λιγότερο χρήσιμα τρόφιμα στην καθημερινή και εβδομαδιαία διατροφή.

Κατ’ απαίτηση της ΙΚΤΙΣ εκτελούνται οι διεργασίες πιστοποίησης της βασικής Μονάδας Ιχθυοπαραγωγής με ISO και HACCP, ώστε να καλύπτονται στο θέμα ποιότητας ακόμα και οι πιο απαιτητικοί πελάτες της.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed