Το ξενοδοχείο Άκανθος βρίσκεται στην Χαλκιδική, στο χωριό Ιερισσός και χτίστηκε  το 1935. Είναι από τα πρώτα ξενοδοχεία – ξενώνες στην βόρεια Χαλκιδική. Το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί πλήρως αλλά διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα. Διαθέτει 18 δωμάτια για όλες της απαιτήσεις των πελατών.

Η εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο εστίασης και φιλοξενίας μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με υπευθυνότητα και κέφι.

Το ξενοδοχείο βρίσκετε κοντά στο Άγιον Όρος παρέχοντας σ’ αυτό  πρόσβαση μέσω του λιμανιού  της Ιερισσού. Υπάρχει δυνατότατα μεταφοράς στο χώρο αποβίβασης και επιβίβασης με δικό μας μεταφορικό μέσο για δική σας διευκόλυνση.

Το ξενοδοχείο αγαπά και  φιλοξενεί  τους αγαπημένους σας τετράποδους φίλους καθώς επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να τα φιλοξενήσουμε εμείς όσο εσείς λείπετε στο Άγιον Όρος ή  κάνετε κρουαζιέρα, με χαμηλή χρέωση.

Τα δωμάτια διαθέτουν  καθαρό περιβάλλον, ζεστό νερό για να χαλαρώσετε, θέρμανση κατά την διάρκεια του χειμώνα και δροσιά  το καλοκαίρι. Η καθαριότητα τον δωματίων γίνεται ανά δύο μέρες  και κάθε μέρα σας αντικαθίστανται  τα απαραίτητα.

Το ξενοδοχείο βρίσκετε στο κέντρο του χωριού και λίγα μέτρα από την θάλασσα όπου οι παραλίες του χωριού είναι οργανωμένες με αναψυκτήρια και εστιατόρια

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

00:01am - 23:59pm

Τρίτη

00:01am - 23:59pm

Τετάρτη

00:01am - 23:59pm

Πέμπτη

00:01am - 23:59pm

Παρασκευή

00:01am - 23:59pm

Σάββατο

00:01am - 23:59pm

Κυριακή

00:01am - 23:59pm

00:01am - 23:59pm

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Βασιλέους Γεωργίου 10, Ιερισσός Χαλκιδική

Τηλέφωνο
Ιστός
Κάνε κλικ για να δεις το χάρτη

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed