Κάνε κλικ για να δεις το χάρτη

H εταιρεία Α&Μ Ταμπακίδη Ο.Ε. είναι η τρίτη γενιά της επιχείρησης “Έπιπλα Ταμπακίδη” στον χώρο του επίπλου.

Από το 1955 μέχρι σήμερα, είτε μέσω κατασκευής είτε μέσω εμπορίου, παρέχουμε στον καταναλωτή έπιπλα ποιότητας και αντοχής καθώς και υψηλής αισθητικής. Όλοι οι κωδικοί που θα βρείτε στους κατάλογους μας είναι επιλεγμένοι έτσι ώστε να πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές.

Ως οικογενειακή επιχείρηση προσπαθούμε πάντα να ταυτιζόμαστε με τον κάθε πελάτη, να καλύπτουμε, αν αυτό είναι δυνατόν, τις ανάγκες του και να μην τον απογοητευουμε. Aφιερώνουμε όλη μας την ενεργεία (μακροχρόνια μεταπολιτική εξυπηρέτηση, επιστροφές, αλλαγές, επιδιορθώσεις κ.α.) για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Οι μακροχρόνιες σχεσεις με τους πελάτες μας, παλιούς και νέους, ήταν ένας σημαντικός πυλώνας που μας βοήθησε και μας βοηθάει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σημερινής, αν μη τι άλλο, δύσκολης εποχής.

Προσαρμοζομαστε στα νέα δεδομενα της αγοράς εχοντας διευρύνει την γκάμα των προϊόντων μας και έχοντας χαμηλώσει, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, τις τιμές μας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών τα προϊόντα για οικιακό και επαγγελματικο εξοπλισμό. Από έπιπλα εσωτερικού χώρου, τραπεζαρίες, είδη γραφείου, έπιπλα υπνοδωματίου άλλα και μπάνιου καθώς και μικροέπιπλα όλων των ειδών (καλόγεροι, παπουτσοθήκες, διαχωριστικά, κρεμάστρες και πολλά άλλα) σε έπιπλα εξωτερικού χώρου (αλουμινίου, ρατάν, ξύλινα και πλαστικά) καθώς και σε είδη κιγκαλερίας (αξεσουάρ τζακιού, κουρτινόξυλα και γραμματοκιβωτια). Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν και μέσω τηλεφώνου ή mail και η πληρωμή με αντικαταβολή.

Αν επισκεφθείτε το κατάστημα μας θα δείτε από κοντά πολλά από τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας κατάλογου, όπως και ποικιλία από έπιπλα, μικροέπιπλα  και διακοσμητικά τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς.

Τα Χρήσιμα Χαρακτηριστικά & οι Υπηρεσίες μας

First

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing.

Free Wifi

Πιστωτικές Κάρτες

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Melissa Fields 25 Ιουνίου, 2015 12:54
Price
Location
Staff
Services
Product

Curabitur eleifend ut magna nec cursus. Aliquam odio orci, dictum id justo ut, porttitor dictum neque. Ut volutpat nunc dolor, eget maximus dui gravida sed. ! 😉

Nicole Ray 25 Ιουνίου, 2015 12:23
Price
Location
Staff
Services
Food

Vivamus eu turpis nisi. Cras feugiat nunc in nunc euismod hendrerit. Nunc hendrerit lacinia odio malesuada convallis. 🙂

Donec porttitor magna sem, eu fringilla lorem ultricies quis. Suspendisse consectetur sit amet elit porta vulputate. Etiam sed ante et metus tempus dapibus et vel mauris. Ut non auctor orci. Etiam quis iaculis augue.